Info-Covid-19

Stimati Clienti,

Dorim sa va informam in cele ce urmeaza, ca magazinul Fabricadetuica.ro a luat toate masurile necesare de preventie a raspandirii virusurilor, conform  recomandarilor si standardelor de referinta la nivel national si international: Pentru siguranta, am implementat o serie de masuri speciale in ceea ce priveste pregatirea spre livrare a coletelor:

1. Toata echipa noastra foloseste manusi si masti: In depozite, angajatii nostri manipuleaza coletele doar cu manusi, si folosim mastile acolo unde este nevoie; 2. In spatiile  Fabricadetuica.ro se realizeaza dezinfectare de mai multe ori pe zi (la fiecare doua ore) si pentru fiecare produs din colet in parte, inainte de predare catre curieri - care  la randul lor au implementat aceleasi masuri de siguranta si protectie; 3. Salariatii Fabricadetuica.ro folosesc constant dezinfectant si alcool sanitar in timpul  programului de lucru;

Va reamintim ca:

1. Fabricadetuica.ro va pune la dispozitie: Plata online cu cardul direct de pe site sau Transfer Bancar (direct din homebank -daca aveti aceasta optiune activata - fara a  va mai deplasa la ghiseu)- Doua Variante sigure si la indemana, pentru a evita contactul cu bancnotele la primirea coletelor;
2. Potrivit informatiilor pe care le-am primit de la partenerii nostri din Mediul Online de Afaceri si de la Autoritatile Nationale ce gestioneaza situatia COVID-19, NU exista risc de contaminare de la colete. 
3. Sanatatea si starea de bine a clientilor, partenerilor si membrilor echipei Fabricadetuica.ro sunt si vor ramane intotdeauna in centrul misiunii noastre.