Alcoolmetru Profesional Cartier/Lussac 0-100°, Made in France, 29cm

ALLA France
219,99 RON (TVA inclus)

Doar la Noi ! Ai Transport Gratuit pentru comenzi peste 499 Lei. Cost unic transport pentru comenzi mai mici: 25 Lei.

🚛Livrare prin Curier: DSC/Cargus - Deschidere+Verificare Colet

ALLA France
Cod produs - SKU MF010206
Produs indisponibil momentan in magazin, dar revine in scurt timp pe stoc !

Descriere

Alcoolmetru Fabricat in Franta, omologat metrologic - de maxima acuratete pentru a masura continuu gradele alcoolului la iesire din procesul de distilare.

Contine scara Cartier(Rosie) si scara Lussac(Tralles) (Alba) (Vol. %). 

  • Nu contine Termometru.
  • Lungime Alcoolmetru: 29 cm.
  • Ambalat in toc din plastic glisant, rezistent.

Alcoolmetrul prezentat este destinat determinarii concentratiei in procente de volum(grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice.

Pentru verificarea %(concentratiei) de alcool din solute (Ex. tuica,palinca,etc) se poate utiliza un recipient (pahar tip sonda/cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului.

Se umple recipientul cu lichid (aprox.80-90% din capacitatea vasului).Se introduce alcoolmetrul usor pina cind pluteste liber. Se citeste dedesubtul meniscului, indicatia de pe tija alcoolmetrului, citirea reprezentand gradele de tarie a lichidului.

Alcoolmetrul este gradat in procente de volum pe domeniul 0-100% - valoarea divizata pe portiunea de scala 0-50% este de 2%,iar pe portiunea 50-100% valoarea diviziunii este de 1%. Eroarea tolerata a  alcoolmetrului este egala cu valoarea unei diviziuni. Alcoolmetrul este calibrat la o temperatura a lichidului de aprox. 20°C.


Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review