Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare - Va Rugam, Cititi cu Atentie ! 

Un consultant fabricadetuica.ro va verifica existenta fizica in stoc a produselor comandate si se vor efectua 3 incercari de confirmare telefonica in cel mai scurt timp (in ordinea sosirii comenzilor, dar nu mai mult de 24-72 ore de la sosirea comenzii in sistem) pentru a comunica posibilitatea livrarii si timpul necesar pentru expediere.

Foarte Important ! : Toate comenzile sosite in magazinul nostru on-line se confirma telefonic inainte de predarea coletelor la curier, de catre unul dintre consultantii nostri.  Mesajul (e-mailul) primit in urma efectuarii comenzii nu reprezinta confirmarea finala a comenzii ! 


ROMANIA:

 • sau  - Livrare la Destinatar in 24-72 Ore Lucratoare pentru colete standard ( < 32Kg ) si *1-10 Zile Lucratoare pentru colete atipice - Cazane pentru Tuica ( de la confirmarea comenzii ), inclusiv Sambata* ( *in zonele acceptate de Curier - pentru mai multe detalii privind localitatea dv., va rugam sa ne contactati pentru a afla daca aceasta se incadreaza pentru livrare Sambata ). Atentie ! : Nu putem garanta pentru serviciul de Livrare Sambata, datorita programului si disponibilitatii limitative ale firmelor de Curierat.
 • ATENTIE ! Toate coletele de la fabricadetuica.ro beneficiaza de Serviciul optional si platit de firma noastra de "Deschidere Colet la Livrare", fara exceptie ! Va rugam insistent ca la primirea expeditiei, sa deschideti coletul / coletele pentru a inspecta starea produselor, in fata Curierului Livrator. Pentru expeditiile ale caror colete sau produse din interiorul coletelor, se observa ca prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor in cazul in care constatati ca acest defect este de natura sa puna in pericol buna functionare a produsului. Pentru dovezi, coletul si produsul trebuie fotografiate si obligatoriu se intocmeste un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului/produsului din momentul livrarii. Fotografiile, impreuna cu procesul verbal se vor trimite la adresa de e-mail: contact@fabricadetuica.ro. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului(conform OUG 34/2014, articolul 20), in lipsa acestor documente justificative. Orice reclamatii ulterioare receptiei produsului, in lipsa unui process verbal de constatare incheiat impreuna cu agentul de curierat, sunt nule. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

>Transport Gratuit - Pentru Toate Comenzile peste 499 Ron, oriunde in Romania !

>Taxa Unica 25 Ron - Pentru Toate Comenzile sub 499 Ron. 

Comenzile plasate in week-end ( de Vineri dupa ora 12:00 pana Luni ora 08:00 ) vor fi procesate si expediate incepand de Luni , orele 09:00, in ordinea sosirii lor.

In cazul unei Forte Majore (ex. Conditii Meteo, Evenimente Nationale, Acces Restrictionat in Adresa de Livrare) , livrarea poate intarzia.


  • Ridicare de la Sediu - Str. Dumbravei, Nr. 17, Dumbrava Rosie, jud. Neamt. (vezi harta AICI)
  • EUROPA & INTERNATIONAL: Costul de transport va fi afisat automat in Cosul de Cumparaturi, inainte de a plasa comanda.
  • ( Nu expediem in : S.U.A, Canada, Africa, Asia, E.A.U )
  •  sau Casa Expeditii - Terestru;
 • - Aerian (pentru colete < 30kg).