Cum Livram ?

Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare - Va Rugam, Cititi cu Atentie ! 

Un consultant fabricadetuica.ro va verifica existenta fizica in stoc a produselor comandate si se vor efectua 3 incercari de confirmare telefonica in cel mai scurt timp (in ordinea sosirii comenzilor, dar nu mai mult de 24-72 ore de la sosirea comenzii in sistem) pentru a comunica posibilitatea livrarii si timpul necesar pentru expediere.

Foarte Important ! : Toate comenzile sosite in magazinul nostru on-line se confirma telefonic inainte de predarea coletelor la curier, de catre unul dintre consultantii nostri.  Mesajul (e-mailul) primit in urma efectuarii comenzii nu reprezinta confirmarea finala a comenzii ! 


ROMANIA:

  •  sau  - Livrare la Destinatar in 24-72 Ore Lucratoare pentru colete standard ( < 32Kg ) si *1-10 Zile Lucratoare pentru colete atipice - Cazane pentru Tuica ( de la confirmarea comenzii ), inclusiv Sambata* ( *in zonele acceptate de Curier - pentru mai multe detalii privind localitatea dv., va rugam sa ne contactati pentru a afla daca aceasta se incadreaza pentru livrare Sambata ). Atentie ! : Nu putem garanta pentru serviciul de Livrare Sambata, datorita programului si disponibilitatii limitative ale firmelor de Curierat.

>Transport Gratuit - Pentru Toate Comenzile peste 499 Ron ( In Limita a 20 km suplimentari fata de cea mai apropiata agentie Urgent Cargus / Nemo Express, care deserveste adresa de Destinatie ! ). 

< ! Atentie ! > Pentru comenzile a caror adresa de destinatie depaseste 20 km suplimentari, costul de transport suplimentar va fi comunicat telefonic, inainte de expedierea comenzii la firma de Curierat.   

>Taxa Unica 25 Ron - Pentru Toate Comenzile sub 499 Ron, in limita celor 20 km suplimentari mentionati anterior.

Comenzile plasate in week-end ( de Vineri dupa ora 12:00 pana Luni ora 08:00 ) vor fi procesate si expediate incepand de Luni , orele 09:00, in ordinea sosirii lor.

In cazul unei Forte Majore (ex. Conditii Meteo, Evenimente Nationale, Acces Restrictionat in Adresa de Livrare) , livrarea poate intarzia.


    • Ridicare de la Sediu - Str. Dumbravei, Nr. 17, Dumbrava Rosie, jud. Neamt. (vezi harta AICI)
    • EUROPA & INTERNATIONAL ( Limitare: S.U.A, Canada, Africa, Asia ):
    •  sau Casa Expeditii - Terestru;
  • - Aerian (pentru colete < 30kg).