Separator Uleiuri Esentiale Eterice, Profesional

Fabricadetuica
1.999,99 RON (TVA inclus)
Livrare prin Curier: DSC/Cargus - Deschidere+Verificare Colet
Fabricadetuica
Cod produs - SKU essenciador
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Acest separator unic din cupru, permite distilatului sa fie separat in uleiuri esentiale(eterice) si hidrosoli (sau apa florala) printr-un proces foarte simplu si cu economie de timp.

Distilarea uleiurilor esentiale si a hidrosolilor este foarte diferita de distilarea bauturilor spirtoase. Nevoia de a controla permanent temperatura, nu este la fel de influenta deoarece nu exista puncte de fractionare, ca la alcool.

Distilatul (compus din ulei esential si apa florala/hidrosoli) iese din vasul de condensare tulbure si in mod normal, ar dura foarte mult timp pentru ca cele doua lichide sa se aseze si sa se separe. Printr-un mecanism simplu, dar unic in interiorul Separatorului, uleiurile esentiale sunt separate de hidrosoli aproape instantaneu.

Separatorul are doua iesiri: un canal de scurgere lateral, pe unde se colecteaza hidrosolii si un tub de cupru in mijloc, pe unde se colecteaza uleiurile esentiale. Prin controlarea nivelului lichidului de hidrosol(apa) la iesire, distilatul final poate colecta fie hidrosoli, fie uleiuri esentiale.

[ INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE - COMPLETE ]

[click aici]Detalii

SKU
essenciador
Greutate
0.5 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review