Trandafir Natural Criogenat Premium cu diametru 10cm + cutie cadou

Acest produs nu poate fi achizitionat individual.
168,99 RON (TVA inclus)

Doar la Noi ! Ai Transport Gratuit pentru comenzi peste 499 Lei. Cost unic transport pentru comenzi mai mici: 25 Lei.

🚛Livrare prin Curier: DSC/Cargus - Deschidere+Verificare Colet

Alege Culoarea
Cod produs - SKU dijou-multi-01

Descriere

Adauga la orice Comanda si un Minunat Trandafir Criogenat care va rezista peste ani, si pe care-l poti face cadou persoanei dragi ! Cu siguranta vei depasi asteptarile si vei face o impresie de neegalat !

Trandafirii criogenati sunt trandafiri naturali care au trecut printr-un proces special de conservare.

> Se livreaza in cutie semi-transparenta ca in fotografie.

Pentru prelungirea duratei de viata a trandafirilor criogenati:
- Nu expuneti direct in razele soarelui;
- Feriti de umezeala;
- Nu udati;
- Feriti de praf.

Cu putina atentie la aceste detalii de minima intretinere, Trandafirii pot rezista cativa ani buni.Ce sunt florile conservate de Dijou ?


Florile conservate sunt 100% produse naturale care au suferit un proces de conservare pentru a-și menține frumusețea și prospețimea, fără a fi nevoie de apă sau de lumina soarelui.
Floarea / planta este recoltată în punctul ideal în ceea ce privește frumusețea naturală. Planta recoltată proaspăt intră într-un proces proprietar pentru a absorbi un amestec specific de formula de conservare 100% pe bază de plante și bio-degradabilă.
Lichidul de conservare înlocuiește sarea și apa din plante, formând efectiv o imagine statică a naturii, creând un produs unic și 100% natural. Florile și plantele conservate rămân frumoase și neschimbate luni întregi fără udare, lumină și practic fără întreținere.
Metoda de bază a conservării florilor și plantelor a existat de mulți ani, dar a fost patentată pentru prima dată de Verdissimo ca proces industrial de acum 25 de ani. Prin efortul dedicat realizat de echipa Verdissimo, tehnologia a fost optimizată și îmbunătățită până la operarea eficientă și la scară largă de astăzi.

Îngrijirea și utilizarea corectă

Pentru a asigura durabilitatea florilor și plantelor conservate, este important să respectați îngrijirea și utilizarea corespunzătoare a acestor produse: evitați expunerea la lumina directă a soarelui, umiditate și apă.

Plantele conservate Dijou sunt extrem de rezistente și de lungă durată. Cu grija corectă, vă puteți bucura de produsul dvs. natural de luni sau chiar ani. Produsele naturale Dijou nu necesită tăierea sau udarea.

Singura grijă pe care produsul o necesită este scoaterea ocazională a prafului, în mod ideal cu un spray cu aer, cu suflantă / uscător de aer sau, în mod alternativ, praful cu o cârpă moale.

Pentru a vă păstra planta Dijou în condiții optime, vă rugăm să luați în considerare aceste sfaturi.

  • Evitați expunerea la umiditate peste 80%
  • Evitați strivirea, presarea sau plierea frunzelor, a petalelor sau a florilor.
  • Evitați expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.
  • Numai pentru utilizare în interior.
  • Nu se udă sau se pune produsul în apă.
100% natural

Toate produsele conservate de Dijou sunt flori și plante reale, naturale, care au fost tratate cu un lichid de conservare pe bază de plante și biodegradabil. Nu sunt folosite ingrediente toxice. Sunt perfecte pentru decorarea spațiilor interioare sau pentru a le oferi cadou.

Toate produsele conservate de Dijou sunt flori și plante reale, naturale, care au fost tratate cu un lichid de conservare pe bază de plante și biodegradabil. Nu sunt folosite ingrediente toxice.

Plantele conservate Dijou sunt mult mai eficiente decât florile proaspete, datorită duratei lor de depozitare prelungite și transportului și depozitării cu energie redusă. Rezultatul este că florile conservate au o amprentă de carbon semnificativ mai mică decât atât pentru florile proaspete, cât și pentru cele artificiale. Ajutați-ne să protejăm mediul înconjurător ..

Atributele unice și varietatea largă a florilor conservate de Dijou le fac utile într-o gamă largă de situații. Dintr-un buchet de mireasa care va menține memoria în viata de ani de zile într-un perete verde de plante care aduc natura în biroul tău fără sa te îngrijorezi de întreținere sau costuri suplimentare

Produsele naturale Dijou sunt excelente datorită duratei lor de viață prelungite. Unul dintre principalele avantaje ale florilor și plantelor conservate de Verdissimo este că acestea sunt mai economice decât produsele naturale din cauza vieții lor. În mod normal, florile conservate durează luni și chiar ani.

Ce caracteristici au produsele conservate naturale ale Dijou ?

Nu sunt artificiale
Chiar dacă produsul trece printr-un proces de transformare care stabilizează planta naturală, procesul nu folosește nici un fel de componente, de obicei găsite în flori artificiale, cum ar fi țesăturile din plastic sau sintetice.

 

Produsele Dijou nu cresc
Pentru a se asigura că planta își deține momentul perfect, menținând aspectul unei plante vii, procesul de conservare oprește toate procesele biologice care promovează îmbătrânirea plantei.

 

     Produsele Dijou nu sunt uscate prin liofilizare sau deshidratate
Niciunul dintre produsele Dijou nu folosește tehnici de uscare prin îngheț pentru conservarea lor. Lipsa uscării distruge caracteristicile produsului care sunt importante pentru ca acesta să aibă un aspect proaspăt.

 

Nu sunt toxice
Toate produsele Dijou pot fi atinse de animale de companie și de oameni. Ele nu reprezintă un pericol pentru sănătate.

Detalii

SKU
dijou-multi-01

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review