0771.23.46.03 sau 0740.53.27.29 (L-V: 08:30 -16:30)  |  CONTACT  |  INTREBARI FRECVENTE

ACCES CONT  |  INREGISTRARE  |  CUM CUMPAR ?  |  CUM PLATESC ?  |  CUM LIVRAM ?

  
  
  
  

Confidentialitate

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

1. Datele personale pe care le colectam


Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica si Vase Bucatarie din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica si Vase Bucatarie din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) este operat de societatea BARALCHIM srl, cu sediul in STR. DUMBRAVEI NR.17, NEAMT, DUMBRAVA ROSIE, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/99/1998.

BARALCHIM SRL, Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica si Vase Bucatarie din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

S.C. Baralchim S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29572.

S.C. Baralchim S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Baralchim S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).  Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

fabricadetuica.ro colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice:

  • Numele si prenumele, datele de contact (adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare), dar numai cu acordul Dumneavoastra (consimtamant privind primirea de buletine informative din partea S.C. BARALCHIM S.R.L – fabricadetuica.ro, respectiv newsletter, sms).
  • Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificarea ca si client, precum si pentru accesarea contului Dumneavoastra.
  • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
  • Date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe fabricadetuica.ro si paginile web pe care le vizitati.
  • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba. 

Toate datele colectate au avut consimtamantul Dumneavoastra, odata cu inregistrarea ca si client (crearea de cont pe Magazinul Online fabricadetuica.ro), cu inscrierea la newsletterul fabricadetuica.ro sau cu efectuarea unei comenzi pe www.fabricadetuica.ro.  

fabricadetuica.ro colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice (în cazul comenzilor efectuate pe persoană juridica):

  • Denumire persoana juridica, atributul fiscal, codul unic de inregistrare
  • Numar de inregistrare Registrul Comertului
  • Adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email
  • Informatii delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul)
  • Consimtamant privind primirea de buletine informative din partea S.C. BARALCHIM S.R.L (newsletter, sms). 

Atentie! Nu colectam date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. Nu colectam informatii cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenenta sindicala, date genetice sau biometrice, date medicale, date despre viata sau orientarea sexuala.


2. Principiile de protectie a datelor colectate


  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime in conformitate cu REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
  • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera securizata (ce asigura securitatea necesara);
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor. 

3. De ce avem nevoie de date ( Scopul colectarii datelor personale )


Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Receptionarea de comenzi plasate prin mijloacele electronice    
  • Procesarea comenzilor plasate prin mijloace electronice   
  • Expedierea comenzilor plasate prin mijloace electronice   
  • Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plati cu cardul    
  • Procesarea retururilor    
  • Solutionarea reclamatiilor    
  • Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor.
  • Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate    
  • Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS).
  • Cercetari de piata, urmarirea si monitorizarea vanzarilor si a comportamentului clientului / cumparatorului.    
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica si Vase Bucatarie din Cupru Pur (fabricadetuica.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.
  • sunt folosite cookie-uri (vezi Politica de utilizare Cookie-uri) si adresele de IP se colecteaza

S.C. BARALCHIM S.R.L, poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor noastre, asiguratori. Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

4. Ce vom face cu datele ( Utilizarea datelor personale )


  • S.C. BARALCHIM S.R.L - fabricadetuica.ro utilizeaza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si stocheaza datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
  • S.C. BARALCHIM S.R.L - fabricadetuica.ro pastreaza informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus.
  • Accesul la datele personale este strict limitat la personalul S.C. BARALCHIM S.R.L - fabricadetuica.ro care opereaza prin contracte ce prevad obligatia respectarii protectiei si asigurarii confidentialitatii complete si totale a datelor personale, precum si operatorilor asociati (de pilda, MAIL CHIMP - operatorul care transmite newsletterele si informarile catre clienti) care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor. 

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze DPO la adresa de email gdpr@fabricadetuia.ro.


5. Unde se colecteaza datele  

Datele personale ale Utilizatorilor fabricadetuica.ro sunt stocate in baza de date a fabricadetuica.ro . gazduita la Shopmania.biz - SC SHOPMANIA NET SRL, in baza unui contract de gazduire web, in baza de date proprie (pentru comenzi, facturare, expediere comenzi) si in baza de date MAIL CHIMP pentru expediere newslettere si informari despre produse.   PRECIZARE: MAIL CHIMP este cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de trimitere newslettere, recunoscut si acreditat pe plan mondial pentru securitatea datelor personale si pentru garantiile pe care le ofera in acest sens.  

6. Procedeul de colectare a datelor   

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a fabricadetuica.ro  si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus.   

7. Perioada de stocare a datelor 

S.C. BARALCHIM S.R.L  - fabricadetuica.ro are permisiunea de a prelucra datele cu consimtamantul Dumneavoastra (articolul 6 din Regulamentul UE 2016/679). Datele Utilizatorilor vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 60 de luni de la data la ultima interactiune cu  S.C. BARALCHIM S.R.L. - fabricadetuica.ro.    

8. Persoanele vizate   

Persoanele vizate sunt Utilizatorii actuali ale caror date au fost deja colectate si Utilizatorii noi, care comanda prima data dupa intrarea in vigoare a Regulamentului (25 mai 2018) sau care se inscriu la newsletter sau isi deschid cont pe site-ul fabricadetuica.ro. Utilizatorii actuali (ale caror date au fost deja colectate in urma unor comenzi facute anterior) se consideră că și-au dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. fabricadetuica.ro a transmis prin Mail Chimp acestor utilizatori un mail de informare în acest sens. Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal. Legislatia aplicabila privind protectia datelor poate stipula o limita de varsta diferita in acest sens.    

9. Securitatea procesarii datelor personale:   Datele colectate despre clientii fabricadetuica.ro vor fi procesate in mod sigur, se vor aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.   Puteti oricand formula si transmite intrebari legate de securitatea datelor Dumneavoastra personale catre DPO (Data Protection Officer) la adresa de email gdpr@fabricadetuica.ro.    

10. Transmiterea datelor personale   

S.C. BARALCHIM S.R.L - fabricadetuica.ro se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia colaboratorilor nostri:

  • Microsoft Access 2003 și GestQ(Soft Contabilitate) - pentru facturarea comenzilor
  • Urgent Curier si DPD Curier – pentru livrarea comenzilor
  • Mailchimp – pentru campaniile email marketing
  • Facebook Ads Manager – pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale
  • Google Ad Words, Retargeting – pentru campaniile de e-marketing
  • Mobil Pay, Euplatesc si PayPal  pentru platile online in siguranta
  • 2 Performant- daca ati intrat pe site-ul fabricadetuica.ro printr-un link de afiliere 2 Performant trebuie sa stiti ca anumite detalii despre comanda vor fi transmise catre platforma 2Performant, fără posibilitatea de identificare a utilizatorului. fabricadetuica.ro nu va transmite prin intermediul codului de tracking  nici o dată cu caracter personal către reţeaua de afiliere 2Performant.
  • Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienți.

Singurele date despre utilizatorii site-ului fabricadetuica.ro, la care au acces terte parti sunt agregate si anonimizate, pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.   

11. Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale  

Clientii Magazinului Online S.C. BARALCHIM S.R.L  - fabricadetuica.ro au dreptul de a solicita in orice moment accesul la: rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate. Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor si clientilor site-ului sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.   Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale (daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele Dumneavoastra cu caracter personal), va rugam sa contactati DPO (Data Protection Officer) la adresa de email: gdpr@fabricadetuica.ro., printr-o cerere semnata si datata.   Mentionam inca o data ca abonarea la newsletter-ul fabricadetuica.ro va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii / reduceri la produsele din cupru comercializare, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere si oferte personalizate prin e-mail sau SMS.

12. Drepturile utilizatorului / clientului fabricadetuica.ro

Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor Dumneavoastră, dispuneți de un amplu set de drepturi pe care le puteți folosi pentru a gestiona modul în care noi prelucrăm datele Dumneavoastră. Prin citirea Documentului de fata ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

A. Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date: 

  • fabricadetuica.ro va pune la dispozitie informatii in legatura cu datele persoanale pe care le pastram, afisate in contul dumneavoastra si la cerere.  

B. Dreptul de interventie (a corecta sau a modifica)

  • fabricadetuica.ro va corecta / completa / modifica informatiile personale gresite, in cazul in care ne notificati acest lucru. 

C. Dreptul de a sterge datele personale

  • Stergerea datelor personale pastrate se poate face printr-o cerere adresata catre fabricadetuica.ro, pe căile menționate la Modalitatile de contact. 

Datele persoanale ale Utilizatorilor inactivi vor fi sterse dupa trecerea unei perioade de 60 de luni de la data ultimei interactiuni cu fabricadetuica.ro.  

D. Dreptul privind blocarea datelor:  

  • In anumite cazuri stabilite juridic, fabricadetuica.ro va bloca datele clientilor / utilizatorilor, daca ei ne solicita expres acest lucru. 

Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai pentru a ne indeplini obligatiile contractuale fata de Dumneavoastra.  

E. Dreptul de a va retrage consimtamantul: 

  • Va puteti retrage consimtamântul acordat in legatura cu prelucrarea datelor Dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra nu va fi afectata de acest lucru, pana la momentul retragerii consimtamântului dumneavoastra. 

F. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra

  • Va puteti opune prelucrarii datelor Dumneavoastra, in orice moment, cu efect pe viitor, in cazul in care prelucrarea de catre noi, a datelor dumneavoastra se realizeaza pe baza uneia dintre justificarile legale prevazute in articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul UE 2016/679. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor Dumneavoastra, vom inceta prelucrarea datelor Dumneavoastra, cu conditia sa nu existe motive imperioase si legitime pentru o prelucrare ulterioara. Prelucrarea datelor Dumneavoastra in scopuri de marketing direct nu va constitui niciodata pentru noi un motiv imperios si legitim. 

G. Dreptul la portabilitatea datelor personale

  • La solicitarea Dumneavoastra, S.C. BARALCHIM S.R.L  - fabricadetuica.ro  va va pune la dispozitie toate informatiile colectate de la Dumneavoastra intr-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.

H. Dreptul de a va adresa unei autoritati de reglementare

  • Puteti face o contestatie in caz de incalcare a drepturilor Dumneavoastra de catre fabricadetuica.ro, la o autoritate pentru protectia datelor: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

Va puteti exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate si datate, atasata intr-un email trimis pe adresa: gdpr@fabricadetuia.ro sau printr-o cerere datata si semnata trimisa prin posta / curier - la adresa din pagina de Contact.  

13. Modalitati de contact  

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre S.C. BARALCHIM S.R.L  - fabricadetuica.ro  a datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa și numărul de telefon din pagina de Contact sau la adresa de mail gdpr@fabricadetuica.ro.   

14. Dezabonare sau stergere date personale la cerere  

Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.  Daca doriti sa fiti sters complet din baza noastra de date, va rugam sa trimiteti o notificare pe adresa de mail gdpr@fabricadetuica.ro. Odata ce ati trimis notificarea, toate datele Dumneavoastra (Numele si prenumele, adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email, consimtamant privind primirea de buletine informative, newsletter, sms din partea fabricadetuica.ro) vor fi sterse complet din baza noastra de date.

13. Specificatii 

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa gdpr@fabricadetuica.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa gdpr@fabricadetuica.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Atentie ! Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre fabricadetuica.ro  pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor/serviciilor comandate.   In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja catre fabricadetuica.ro  si exista comenzi in derulare, comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. In cazul in care Dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, fabricadetuica.ro  nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu.   

S.C. Baralchim S.R.L utilizeaza metode si tehnologii de securitate( ex.: antivirus, certificat securitate SSL, criptare date, nelimitandu-se la acestea ), impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

S.C. Baralchim S.R.L isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

S.C. Baralchim S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.fabricadetuica.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - S.C. Baralchim S.R.L, fara acordul prealabil al S.C. Baralchim S.R.L, da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. Baralchim S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

S.C. Baralchim S.R.L va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu listele de e-mailing ale clientilor sai.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.fabricadetuica.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email gdpr@fabricadetuica.ro


  
  

  
  

  

CE SPUN CLIENTII ?

 

Ion Gai

Vezi mai multe marturii
 
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?