0771.23.46.03 sau 0740.53.27.29 (L-V: 08:00 -16:30)  |  CONTACT  |  INTREBARI FRECVENTE

ACCES CONT  |  INREGISTRARE  |  CUM CUMPAR ?  |  CUM PLATESC ?  |  CUM LIVRAM ?

  
  
  
  

Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro)

Site-ul Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) este operat de societatea Baralchim srl, cu sediul in STR. DUMBRAVEI NR.17, NEAMT, DUMBRAVA ROSIE, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/99/1998.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) si a tertilor cu care Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Fabrica de Tuica - Cazane de Tuica din Cupru Pur (fabricadetuica.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Tertii care au acces la date sunt compania de livrare si procesatorul de plati electronice.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege:

  • scopul prelucrării datelor respective (efectuarea comenzii şi livrarea, dar şi marketing);
  • Terţii care au acces la aceste date (compania de la livrare Urgent Cargus, procesatorul de plati euplatesc.ro, serviciile de e-mail marketing);
  • sunt folosite cookies(vezi politica de Cookies) si adresele de IP se colecteaza;

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienți.

S.C. Baralchim S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29572.

S.C. Baralchim S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Baralchim S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Baralchim S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail fabricadetuica@gmail.com sau la numarul de fax: 0233.280.995. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. Baralchim S.R.L utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

S.C. Baralchim S.R.L isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

S.C. Baralchim S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.fabricadetuica.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - S.C. Baralchim S.R.L, fara acordul prealabil al S.C. Baralchim S.R.L, da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. Baralchim S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

S.C. Baralchim S.R.L va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu listele de e-mailing ale clientilor sai.

S.C. Baralchim S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.fabricadetuica.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email fabricadetuica@gmail.com.

  
  

  
  

  

CE SPUN CLIENTII ?

 

Foarte multumit si de cele 2 tigai si de livrare, devin clientul vostru de azi inainte. Bravo voua pentru ca stiti sa respectati ceea ce spuneti...

Manolache D.

Vezi mai multe marturii
 
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?