Marturiile clientilor

Produs: Cazan Tuica 120 Litri Exclusive 5mm + Amestecator Electric

Am cumpărat cazanul acum câteva luni, iar cu câteva zile în urma l-am folosit. E un cazan de 120 l. Se comporta extraordinar cu un consum foarte scăzut de lemne. Racitorul e foarte bun și menține apa foarte mult timp rece. Țuica are o calitate foarte bună. Sunt foarte mulțumit de el. Îl recomand și altora care au posibilitatea sa îl achiziționeze.

Fidler S., 28 apr 2021

Produs: Butoias Inox Tuica, Palinca, Rachiu 6 Litri

Exceptional, chiar nu am crezut sa gasesc asa ceva, cateva ore am cautat pe internet pana am ajuns aici ...
L-am luat sa combin diferite Brand-uri de whiskey, whisky si da ... e exact ceea ce am vrut. Acum, pot savura ceva ce pana acum ... nu prea aveam cum. Multumesc Fabrica De Tuica!

Carmen C., 25 mar 2021

Produs: Cazan Tuica 100 Litri Basculant cu Amestecator

Domnilor de la fabricadetuica eu va multumesc pentru ca mi-ati trimis un cazan de tuica asa cum am vrut, complet si cu acte in regula. Tuica am facut de 3 ori din prune si doua rachiuri din mere si pere. Iese limpede si daca respecti
Instructiunile, nu o mai tragi a doua oara decat daca ai compozitia trecuta. Celor amatori de produse “calumea” discutati, consultati-va cu oameni de specialitate. Astia chiar stiu ce vand !

Tabarcea M., 19 mar 2021

Produs: Cazan Tuica 120 Litri Exclusive 5mm + Amestecator Electric

Au trecut deja 3 ani de cand am cumparat acest set complet de 120 litri actionat electric si vreau sa va spun ca nu mai am nici o grija. Lucru usor, mi-am pus de curand un timer clasic la priza pe care am dat 27 lei si se invarte din 10 in 10 minute cam 3-4 minute odata. Despre palinca.. iese curata fara nici cea mai mica impuritate. Manevrez si spal usor, fac palinca usor. Va multumesc celor din echipa pentru un produs care se ridica peste asteptarile mele si totodata pentru promptitudinea cu care ati raspuns la intrebarile mele pe whatsapp. Dupa discutia cu dv am avut toata increderea ca sunteti seriosi si asa a fost. Celor care inca au dubii in a cumpara un produs de calitate le spun doar sa aleaga un comerciant serios care ce spune aia face ! Multumesc.

Trifan E., 18 mar 2021

Produs: Cazan Tuica 120 Litri Bosna, Focar +Racitor Inox, Amestecator

Acelasi cazan am vrut sa iau din Germania numai ca acolo costa 2.699 euro!! Asa ca bine ca am cautat si gasit pe fabricadetuica.ro acelasi produs mult mai accesibil si m-au ajutat
Si cu shipping-ul in DE. Per total am iesit mai bine cu acelasi cazan fabricat in SLO. Va multumesc si va rog sa ma scuzati pentru toate intrebarile si deranjul produs.

Grigorcea S., 17 mar 2021