Doru D.

I. Nicolae

C. Leonida

S. Mircea

N. Belu

Cristian M.

A. Dragan

Produs: Cazan 80 Litri Basculant:
Livrare prompta (24 h de la Neamt la Dolj), calitate extra. Facil de manevrat fara aportul nevestei, se basculeaza direct in roaba. Borhotul bre, nu nevasta. Tuica iese limpede clestar din prima distilare. Imbinari pe con cu flansa olandeza la capac si spirala, butoiul de racire chiar supradimensionat, practic n-ai nevoie sa schimbi apa. Recomand.

Iulian M.

Produs: Cazan 100 Litri Basculant:

Am cumparat acest produs acum 3 ani si sunt foarte multumit de el,iese un rachiu de calitate,cazanul este usor de folosit,foarte practic, borhotul nu se prinde de fund,golirea si reumplerea lui nu dureaza mai mult de 10 minute

Dimitriu C.
Am cumparat un cazan de 160 litri in aceasta toamna putin cam neincrezator.Am adaptat un motoreductor cu o fulie mare pe cazan si mica pe motoreductor pentru a adapta rotatia mestecatorului.Rezultatele sint exceptionale nu se compara cu cazanele facute manual ,nu exista comparatie.Producatorul a adaptat pe interiorul corlonului un spatiu pentru a fi captusit cu caramida refractara.Rezultatele sint foarte bune atit calitatea cit si randamentul la superlativ.Recomand produsul tuturor celor care isi doresc un obiect de calitate.

.
Anghel M.

Produs: Cazan 120L Exclusive

Elisaveta Ursachi

Produs: Cazan Tuica 120 Litri Exclusive 5mm + Amestecator Electric

Am cumpărat cazanul acum câteva luni, iar cu câteva zile în urma l-am folosit. E un cazan de 120 l. Se comporta extraordinar cu un consum foarte scăzut de lemne. Racitorul e foarte bun și menține apa foarte mult timp rece. Țuica are o calitate foarte bună. Sunt foarte mulțumit de el. Îl recomand și altora care au posibilitatea sa îl achiziționeze.

Fidler S.

Produs: Butoias Inox Tuica, Palinca, Rachiu 6 Litri

Exceptional, chiar nu am crezut sa gasesc asa ceva, cateva ore am cautat pe internet pana am ajuns aici ...
L-am luat sa combin diferite Brand-uri de whiskey, whisky si da ... e exact ceea ce am vrut. Acum, pot savura ceva ce pana acum ... nu prea aveam cum. Multumesc Fabrica De Tuica!

Carmen C.

Produs: Cazan Tuica 120 Litri Bosna, Focar +Racitor Inox, Amestecator

Acelasi cazan am vrut sa iau din Germania numai ca acolo costa 2.699 euro!! Asa ca bine ca am cautat si gasit pe fabricadetuica.ro acelasi produs mult mai accesibil si m-au ajutat
Si cu shipping-ul in DE. Per total am iesit mai bine cu acelasi cazan fabricat in SLO. Va multumesc si va rog sa ma scuzati pentru toate intrebarile si deranjul produs.

Grigorcea S.

Produs: Cazan Tuica 100 Litri Basculant cu Amestecator

Domnilor de la fabricadetuica eu va multumesc pentru ca mi-ati trimis un cazan de tuica asa cum am vrut, complet si cu acte in regula. Tuica am facut de 3 ori din prune si doua rachiuri din mere si pere. Iese limpede si daca respecti
Instructiunile, nu o mai tragi a doua oara decat daca ai compozitia trecuta. Celor amatori de produse “calumea” discutati, consultati-va cu oameni de specialitate. Astia chiar stiu ce vand !

Tabarcea M.

Produs: Cazan Tuica 120 Litri Exclusive 5mm + Amestecator Electric

Au trecut deja 3 ani de cand am cumparat acest set complet de 120 litri actionat electric si vreau sa va spun ca nu mai am nici o grija. Lucru usor, mi-am pus de curand un timer clasic la priza pe care am dat 27 lei si se invarte din 10 in 10 minute cam 3-4 minute odata. Despre palinca.. iese curata fara nici cea mai mica impuritate. Manevrez si spal usor, fac palinca usor. Va multumesc celor din echipa pentru un produs care se ridica peste asteptarile mele si totodata pentru promptitudinea cu care ati raspuns la intrebarile mele pe whatsapp. Dupa discutia cu dv am avut toata increderea ca sunteti seriosi si asa a fost. Celor care inca au dubii in a cumpara un produs de calitate le spun doar sa aleaga un comerciant serios care ce spune aia face ! Multumesc.

Trifan E.

Produs: Set Special Complet Fondue 10 Piese

Am incantat pe toti musafirii care au fost la masa de ziua mea cu acest set deosebit. Este chiar ceea ce trebuie - a stat cald mixul de branzeturi mai mult de 2 ore cu ajutorul incalzitorului inclus si ne-am bucurat linistiti de betisoarele (care nu sunt incluse) cu fineturi calde :) Multumesc !

Tache L.